top of page

BEHRENS BOUW & ONDERHOUD,
AL MEER DAN 25 JAAR EEN VASTE WAARDE IN REGIO HET GOOI EN BLARICUM

OVER BEHRENS BOUW & ONDERHOUD IN BLARICUM

In een bruisende regio, waar oude panden zich stevig vastklampen aan hun verleden en nieuwe gebouwen trots omhoog schieten naar de toekomst, vond Behrens Bouw haar thuis. Sinds 2008 siert ons vakmanschap de straten, elke steen zorgvuldig geplaatst, elke ruimte doordacht ontworpen. Nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud – geen uitdaging te groot, geen project te klein voor onze ervaren handen.

Door de jaren heen zijn we als bouwbedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde in regio Het Gooi en Blaricum op het vlak van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Dat is omdat onze service verder gaat dan het bouwen aan een nieuw project. We weten als geen ander hoe belangrijk uw woning of bedrijfshuisvesting voor u is. Daarom denken we met u mee, van ontwerp tot realisatie. U vertelt ons uw wensen en de vereisten, en wij adviseren u over de mogelijkheden en de uitvoering. Als vakmannen met decennialange ervaring letten we op de details en zien we zaken waar u mogelijk niet meteen aan zou denken. 

Met de precisie van een kunstenaar en de visie van een visionair kijkt Behrens Bouw door de ogen van een vakman naar elk project. We zien niet alleen muren en plafonds, maar mogelijkheden en potentieel. Een kleine aanpassing hier, een subtiele verandering daar, en de ziel van een ruimte komt tot leven. Een vergeten zolder wordt een gezellige leeskamer, een sombere gevel wordt een uitnodigende entree en een verwaarloosde tuin wordt een oase van rust. En zo wordt iedere woning een echt thuis. 

Behrens Bouw & Onderhoud
TEAM MET MEER DAN 25 JAAR ERVARING IN DE BOUWSECTOR

TEAM MET MEER DAN 25 JAAR ERVARING IN DE BOUWSECTOR

Wilt u uw badkamer of keuken verbouwen? Een carport of tuinhuis laten bouwen of uw zolderruimte een nieuw leven geven? Verbeteringen aan uw woning of uw kantoor laat u natuurlijk het liefst uitvoeren door een betrouwbare partij die veel ervaring heeft in diverse vormen van bouw en timmerwerk, isolatie, aanbouw en verbouw. Als aannemer met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector werken we met een team van zzp´ers die gespecialiseerd zijn in hun vak. Samen slagen we er steeds in uitdagende projecten creatief en vakkundig aan te pakken en vervolgens tot een goed eindresultaat te brengen die voldoet aan de verwachtingen en eisen van de klant. 

Info

MEER WETEN OVER ONS BEDRIJF? 

Neem contact met ons op voor uw vragen over Behrens Bouw & Onderhoud in Blaricum.

bottom of page