Van klein timmerwerk tot een complete woningrenovatie

Wilt u uw badkamer of keuken verbouwen? Een carport of tuinhuis laten bouwen of de uitstraling van uw bedrijfspand een update geven? Verbeteringen aan uw woning of uw kantoor laat u natuurlijk het liefst uitvoeren door een betrouwbare partij die veel ervaring heeft in diverse vormen van bouw en timmerwerk, isolatie, aanbouw en verbouw.

Neem contact op
Icoon aanbouw

AANBOUW

Icoon verbouwing

VERBOUWING

Icoon badkamerverbouwing

BADKAMERVERBOUWING

Icoon kozijnen

KOZIJNEN PLAATSEN

Icoon dakkapel

DAKKAPELLEN

Icoon dakraam

DAKRAMEN PLAATSEN

Icoon aftimmerwerk

AFTIMMERWERK INTERIEUR

Icoon isolatie

ISOLATIE AANBRENGEN

Aanbouw en nieuwbouw

Twijfelt u tussen het laten bouwen van een extra ruimte aan uw woning of verhuizen? Praat eens met Behrens Bouw uit Blaricum. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u voor een aanbouw van bijvoorbeeld een bijkeuken, schuur, garage, slaapkamer, carport, praktijk of speelruimte voor de kinderen. Na een goed gesprek met ons is er vast meer duidelijk over de haalbaarheid van uw bouwplannen.


Naast het realiseren van aanbouwen bouwen wij ook (tuin)schuren, schuurtjes, garages en tuinhuizen.

Meer leef-, speel- en woonruimte?

Verbouwing en woningrenovatie

Bent u ontevreden met uw woning, bedrijfspand of vakantiehuisje? Verhuizen is helemaal niet nodig; misschien mist het gewoon nét die finishing touch van een serre, dakkapel of opbouw.

 

Een complete opfrisser is ook mogelijk met een woningrenovatie waarmee uw huis weer helemaal van deze tijd is. Of het nu uit praktische overwegingen is of voor uw eigen comfort, een nieuwe keuken of badkamer levert u elke dag plezier op.

Nieuwe keuken of woningrenovatie?

Kozijnen plaatsen en vervangen

Over het algemeen hebben kozijnen een lange levensduur, mits ze goed onderhouden worden. Laat de specialist van ons bouwbedrijf ze regelmatig goed onder handen nemen, zodat ze zo lang mogelijk meegaan. Uiteindelijk is vervanging toch nodig, want ze krijgen het hele jaar door veel te verduren. Afbladderende verf, tocht en kleine beschadigingen die terug blijven komen zijn signalen dat vervangen verstandig is. 

 

Nieuwe kozijnen, eventueel met dubbelglas, geven u de volgende voordelen:

  • Een lagere energierekening

  • Veiliger wonen

  • Nette afwerking van uw woning

Ook uw deuren vergeten we niet. Onderhoud aan deuren is heel belangrijk voor inbraakpreventie én voor een mooi aanzicht van uw huis.

Nette en veilige kozijnen?

Dakkapellen

Meer ruimte en meer licht op uw zolderverdieping. Met een dakkapel geniet u meer van uw zolderkamer. Doe uzelf of uw kinderen een plezier met een grotere hobby-, slaap-, of studeerkamer. Een goed geplaatste dakkapel van Behrens Bouw maakt uw huis direct comfortabeler voor u en uw gezin en aantrekkelijker bij eventuele verkoop van uw huis.

Dakramen plaatsen

Heeft u niet de extra ruimte nodig die een dakkapel u biedt, maar wilt u wel meer licht op zolder of in een andere kamer? Dan is een dakraam misschien wel de ideale oplossing. Met zoveel verschillende soorten vindt u zeker het dakraam dat perfect bij uw wensen aansluit.

Timmerwerk interieur

Is er timmerwerk te doen bij u thuis of op kantoor? Wij voeren alle voorkomende timmerwerkzaamheden voor u uit. Bijvoorbeeld radiatorbetimmering voor een nette afwerking, maar ook een ‘customized’ kastenwand, waar menig mens jaloers op zal zijn. 

Isolatie aanbrengen

Maak efficiënter gebruik van energie en bespaar op de stookkosten door uw huis goed te laten isoleren. Behrens Bouw plaatst dubbelglas, zolderkapisolatie, gevelbekleding en meer. "Want we stoken niet voor de ratten", zou opa zeggen.

Uw woning in Blaricum laten renoveren?